Sisteme alarmi

Sisteme Alarmi qe bëjne të mundur njoftimin tuaj në kohe reale me SMS dhe Voice kur dikush cënon sipërfaqen e sigurisë të vendosur nga ju. Ne ofrojme siguri me paisje moderne te kompanise lider si “General Electric” “UTC”.

Sisteme vëzhgimi

Gamë e gjerë e sistemeve të vëzhgimit falë teknologjisë më të fundit në treg. Monitorimi i sigurtë në audio dhe video për ju dhe biznesin tuaj. Kamera sigurie të cilesisë maksimale IP dhe analoge.

Sisteme GPS

Sistemet tona të sigurisë janë mbrojtësit kryesor të shtëpisë, biznesit apo zyrës tuaj. Mbrojtje maksimale ndaj dëmtimeve të pronës tuaj dhe ndjeshmëri të lartë të sensorëve kundrejt tymërave dhe jo vetëm.

Sisteme telekomunikacioni

RealCom shërben si një urë komunikimi për klientët tanë duke marrë opsione dhe kërkesa direkte nga klientët dhe sigurisht duke e kthyer atë në një shërbim cilësor me produkte cilësore lider në treg.

Sisteme Akses Kontrolli

Një teknologji mjaft e përdorshme sot në shumë institucione në Shqipëri. E aksesueshme nga personeli nëpërmjet kartave të personalizuara, cilësi maksimale e ofruar nga RealCom.

RRETH NESH

Me nje vizion per nje “Jete me te mire, nje Bote me te mire”. RealCom është një kompani lider në fushën e tregtimit të produkteve të sigurisë në Shqipëri dhe rajon. Ne ju ofrojmë gamë të gjerë të sistemeve të sigurise ku përshihen: sisteme vëzhgimi, sisteme alarmi, sisteme aksesi, telefoni, dedektimi dhe shuarje e zjarrit, pajisje të dedektimit të metaleve, eksplozivëve dhe narkotikëve etj.


RealCom eshte e përbërë nga një staf i kualifikuar në zgjidhjen e problemeve të sigurisë.

Detyra jonë është të japim zgjidhje profesionale në ketë sektor, duke filluar që nga zgjedhja e sistemit që keni nevojë, deri tek planifikimi dhe instalimi.

Shërbimet tona

Ne ju ofrojmë gamë të gjerë të sistemeve të sigurise ku përshihen: sisteme vëzhgimi, sisteme alarmi, sisteme aksesi, telefoni, dedektimi dhe shuarje e zjarrit, pajisje të dedektimit të metaleve, eksplozivëve dhe narkotikëve etj.

Sisteme Telefonike

Sisteme komunikimi të automatizuara të ofruar nga pajisje cilësore të kompanisë lider Panasonic.

Kamera Sigurie

Kamera sigurie në: Analog – HD – 4K – IP.

VIDEOFONI

Sistem video citofonie, audio dhe video që ju lejon të shikoni dhe dëgjoni personat që hyjnë në shtëpinë tuaj.

GPS TRACKING

Sisteme kontrolli GPRS për biznese dhe individë.

FIBËR OPTIKE

Transmetim të dhënash me shpejtësinë e drites përmes teknologjisë superiore të fibrës optike.

Klientët tanë

Bashkepunim i suksesshem

Qellim i perbashket

Nje bashkepunim 15 vjecar

20

Projekte te suksesshme

1200

Kliente te kenaqur

10

Partnere te suksesshem

20

Vite Eksperience

[Qe prej 2000]

PSE DUHET TE ZGJIDHNI REALCOM?

RealCom ofron cilësi të lartë, staf të kualifikuar dhe një gamë shumë të gjërë shërbimesh profesionale ne fushën e sigurisë. Nësë kërkoni teknologjinë më të re në treg dhe siguri maksimale, për pronën ose biznesin tuaj, e gjeni vetëm në RealCom!

NA KONTAKTONI

[contact-form-7 id=”1116″]