Sisteme dhe rrjete të brendshme telefonike dhe kompjuterike. Sisteme elektronike të mbrojtjes elektronike: alarmi dhe kundra vjedhjes, Televizive CCTV, Dedektimi dhe Shuarjes së Zjarrit, të Akses Kontrollit dhe Time Attendace, pajisje të dedektimit të metaleve, eksplozivëve dhe narkotikëve. Sisteme GPS pozicionimi dhe tracking, profesionale detare dhe tokësore.

Sistem video citofonie, audio dhe video qe ju lejon te shikoni dhe degjoni personat qe hyjne ne shtepine tuaj.

Transmetim të dhënash me shpejtësinë e drites përmes teknologjisë superiore të fibrës optike.

Sisteme kontrolli GPRS per biznese dhe individe.

Sisteme komunikimi te automatizuara qe mund te kontrollohen ne distance.

Kamera sigurie ne: Analog – HD – 4K – IP.